Hvem er vi

Vi ønsker at yde den bedste service – tja det lyder måske som en kliche – men vi ved, at det at give en gave er en personlig gestus, og så skal det helst leve op til alles forventninger.

Vi er Tina og Peter, som bor i en lille landsby på Nordfyn. Vi har startet virksomheden Signaturgaver, med det formål at fremstille personlige gaver til danskerne.
Vi vil gøre vores til, at du kan give dine kære unikke og personlige gaver med en tanke bag – som du både er stolt over at give, og som modtageren vil glæde sig over i lang tid.

Vi kom på ideen for flere år siden, og tog så springet 1. september 2020 ved at investere i en lasermaskine, der laver de flotteste og fineste graveringer samt udskæringer. Det er en fornøjelse at arbejde med maskinen, som hele tiden giver os nye ideer til produkter, vi kan udvikle og fremstille.

Peters værksted blev omdannet til produktionslokale, som betyder at vi holder det hele under eget tag.
Vores salg vil primært være onlinesalg med postlevering, men det er også muligt at se og købe produkterne hos os, efter aftale.

Vi laver løbende nye samarbejdsaftaler, her kigger vi på dansk design så vidt muligt og foretrækker at handle lokalt så meget som muligt.

Derfor køber vi vores træ hos den lokale snedker, lædervarerne har vi et samarbejde omkring med Skindladen i Otterup og nogle glas har vi en samarbejdsaftale med den danske designvirksomhed Erik Bagger omkring.

Vi mødte hinanden på handelsskole i 1989, og har siden været et par. Vi kender hinandens styrker og svagheder, og vi er gode til at arbejde sammen. Det er derfor en drøm der går i opfyldelse, at vi nu har vores egen fælles virksomhed.

Tina har en bred erfaring indenfor handel, det vil derfor være hende, som står for den daglige drift, herunder kundekontakt. Peter tager sig af de “mere grove” opgaver, som at klargøre produkterne til gravering, håndtere forsendelserne mv.

Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en besked.

Håber I vil lade os lave jeres næste gave
Tina og Peter Hansen

Maskinen & Materialer

Materiale                                                                                                   Gravering    Skæring

Træ x x
Akryl x x
Stof x x
Glas x
Belagt metal x
Keramik x
Delrin x x
Klæde x x
Læder x x
Marmor x
Billedramme x x
Melamin x x
Perlemor x x
Papir x x
Mylar x x
Hårdt pap x x
Gummi x x
Træfiner x x
Glasfiber x x
Malet metal x
Flise x
Plast x x
Kork x x
Corian x x
Anodiseret aluminium x
Rustfast stål *
Messing *
Titanium *
Ubehandlet metal *

Fra Colorado til Krogsbølle via Randers

Hjertet i vores virksomhed er en laser graveringsmaskine. Da vi først havde set Epilogs Legend laserprogram vidste vi, det var dem som skulle levere vores laser. Maskinen er 100% designet, produceret og bygget i USA.

Kort fortalt – uden af blive alt for teknisk- er det en CO2 laser, som ved hjælp at lys som sendes igennem linser ned til materialet for at lave graveringen. Det betyder at vi via pc kan præcisere meget nøjagtigt hvor vi vil have laseren til at gravere. Samme princip når vi ønsker at skære igennem et materiale, her laver man “bare” nogle justeringer på maskinen og den får mere “power” på så den skærer igennem.

Der er et utal af muligheder for at gravere og for at skære, vi er startet i det små med nogle udvalgte produkter vi ønsker at sælge i vores webshop. Vores sortiment vil løbende blive udvidet.  Har du en speciel opgave er du meget velkommen til at kontakte os – måske vi kan løse den.

Tre Nemme Steps

1

FIND GAVEN/VAREN DU ØNSKER

Brug vores kategorier, f.eks. Bestemt Beløb eller Hende, Ham, Den unge…

2

DESIGN NEMT OG HURTIGT

Brug vores smarte produktdesigner til at placere din tekst eller ikon på produktet.

3

AFSEND OPGAVEN AFSTED TIL OS

…og læn dig tilbage, mens vi producerer din unikke og personlige gave/vare.