Tina og Peter Hansen

  Har du et spørgsmål? 

  -så tøv ikke med at kontakte os enten på ovenstående formular. telefon 2764 1844 eller send en mail på info@signaturgaver.dk. Vi bestræber os på ultra korte svartider. 

  Vi har samlet de gængse spørgsmål under F.A.Q hvor vi har beskrevet leveringstider, leveringsmetoder, ordre ændringer og andet vi tænker kunne være spørgsmål vore kunder kunne have.

  Ligesom hvis du har problemer/udfordringer med at bestille en vare eller ønsker en ændring. Vi har et designprogram til en del af vores produkter, som kan give udfordringer hvis du designer på mobiltelefonen, hvis det skulle være tilfældet ringer du også bare og vi prøver at guide dig igennem.

  Vi laver mange specialopgaver fx skilte med personlige designs, tekster. Bordkort, menukort, dekorationer til børneværelset og meget andet. Vores sortiment udvider sig løbende.  

  Når vi har produceret din ordre vil du modtage en email fra os med detaljer omkring afhentning. Du vil kunne følge din pakke hele vejen med det vedhæftede trackingnummer.

  Det er muligt at afhente din ordre på  virksomhedens adresse – dog kun efter aftale. Vi har til huse på nordfyn. 

  Følg os gerne på facebook og instagram, og husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev hvis du ønsker at høre fra os i fremtiden.